ΝΕΥΡΟΑΝΑΔΡΑΣΗ

ΝΕΥΡΟΑΝΑΔΡΑΣΗ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Η βάση κάθε καλής θεραπείας είναι η ακριβής ανάλυση του υποκείμενου προβλήματος. Μια καλή διάγνωση είναι εξίσου σημαντική με την ατομική (εξατομικευμένη) υποστήριξη που ακολουθεί. Κάνουμε διάγνωση χωρίς να στιγματίζουμε.

Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

Είναι σημαντικό για εμάς να τονίσουμε ότι η διάγνωση είναι ένα μόνο χρήσιμο εργαλείο για να εντοπίσουμε μαζί σας τα προσωπικά δυνατά και αδύνατα σημεία σας και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στις ατομικές σας προκλήσεις. Ως στιγμιότυπο, αντιπροσωπεύει ένα μόνο μικρό στοιχείο μιας ολόκληρης διαδικασίας. Σε αυτή τη βάση, προσαρμόζουμε το επιστημονικά βασισμένο υποστηρικτικό μας πρόγραμμα ειδικά στις ανάγκες σας. Αυτό το κάνουμε με τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα.

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός

Έτσι μοναδική είναι και η επιστημονικά τεκμηριωμένη προσέγγισή μας. Για να μπορέσουμε να απαντήσουμε στις μεμονωμένες ερωτήσεις σας, χρησιμοποιούμε μια εκτεταμένη σειρά διαφορετικών διαγνωστικών εργαλείων, όπως κλινικές συνεντεύξεις, σύγχρονα νευροψυχολογικά τεστ ή διατροφικές ιατρικές διευκρινίσεις. Για την παρακολούθηση της πορείας και της ποιότητας της θεραπεία εφαρμόζονται συνεχείς έλεγχοι.
Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε προσωπικά εξατομικευμένα προφίλ απόδοσης ανεξάρτητα από το πρόβλημα. Για παράδειγμα, εάν γενικά σας ενδιαφέρει το IQ σας ή του παιδιού σας, επικοινωνήστε μαζί μας για μια μη δεσμευτική αρχική διαβούλευση ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ σε μια ευχάριστη και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Ως ιδιαίτερη υπηρεσία, συμπληρώνουμε πάντα τα διαγνωστικά μας με μετρήσεις από ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (EEG), μετρήσεις οι οποίες καταγράφουν τα ηλεκτρικά σήματα του εγκεφάλου από την επιφάνεια του κρανίου.

Αυτή η μέτρηση της εγκεφαλικής δραστηριότητας χωρίς κίνδυνο και χωρίς πόνο παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τους υποκείμενους βιολογικούς μηχανισμούς. Αυτοί βοηθούν να πέσει πρόσθετο φως σε πιο περίπλοκα ζητήματα. Επιπλέον, το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα επιτρέπει την εφαρμογή της νευροανάδρασης ως πολύτιμο μέτρο συμπληρωματικής θεραπείας, με το οποίο ο πελάτης μπορεί να μάθει να επηρεάζει τη δική του εγκεφαλική δραστηριότητα προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΕΥΡΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣ

Τι είναι η εκπαίδευση νευροανάδρασης;

Η τελευταία γενιά συσκευών νευροανάδρασης κατέστησε δυνατή την απεικόνιση της εγκεφαλικής δραστηριότητας τη στιγμή που λαμβάνει χώρα, ζωντανά, σε πραγματικό χρόνο και τρισδιάστατα.
Το λογισμικό Brain Avatar εμφανίζει στην οθόνη πληροφορίες για τη δραστηριότητα του εγκεφάλου από 6000 περιοχές του εγκεφάλου μόλις 40 χιλιοστά του δευτερολέπτου μετά την πραγματοποίησή τους. Χάρη σε αυτό το νέο λογισμικό “Brain Avatar” είναι δυνατή η εκπαίδευση των παραλλαγών των EEG δεικτών της συνειδητής εγκεφαλικής δραστηριότητας ζωντανά για πρώτη φορά.

Νευροανάδραση σημαίνει αυτορρύθμιση του εγκεφάλου και εκμάθηση νέων δεξιοτήτων. Ο πελάτης μπορεί να συνειδητοποιήσει τις διαδικασίες της εγκεφαλικής του δραστηριότητας, κάτι που σε πολλές διαταραχές είναι θεμελιώδους σημασίας.
Σήμερα, χάρη σε τεχνολογίες αιχμής, είναι δυνατή η πρόσβαση σε συγκεκριμένες περιοχές, συχνότητες και δίκτυα του εγκεφάλου. Οι αλλαγές στον εγκέφαλο του πελάτη απεικονίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης.